Annons:
Etikettresmål
Läst 3540 ggr
LouiseKW
4/6/14, 7:08 PM

Modellgänget Skånes utställning den 3 maj!

Då var de dax igen! Efter 2013 års stora succe kör vi nu igen. Denna gången satsar vi ordentligt och vi blir nu större, bättre och är starkare än någonsin

Modellgänget Skåne kommer ordna utställning den 3 Maj 2014 i Linderöds idrottshall. Detta ligger brevid Linderöds Skola vilket är lätt att hitta från E22:an oavsett om du kommer från norr eller söder.

Denna flytt görs för att kunna ge er som besökare mer av allt. Här har vi gott om plats för att vissa upp oss, men också andra som vill vara med att visa upp sig och sina olika skala modeller, byggen mm. Är du intresserad av vara med oss får du gärna höra av dig till oss i Modellgänget Skåne för vidare information. Vi hoppas på ditt deltagande oavsett storlek på samling och eventuellt diorama. Vi hoppas att denna dagen i maj blir något att minnas tillbaka på som en riktigt trevlig och rolig dag med oss i Modellgänget Skåne. För roligt ska vi ha!

Viss försäljning av modeller och byggmaterial kommer att finnas. Även här har du som säljare chansen att visa upp dig. Anmäl intresse redan idag så ska vi garantera dig en plats i lokalen.

Även denna gång kommer vi ha tramptraktortävling för de mindre och kaffe med kaka för alla! Givetvis blir de hembakat även denna gången.

Så kryssa i den 3 maj 2014 i almanackan redan nu så du inte missar denna trevliga dag med oss!

https://nouw.com/%C3%A4pplecider

Sajtvärd på Modelljärnväg

Annons:
ElLobo
5/3/14, 1:25 PM
#1

Julafton för modellnördar

I morgon lördag är det julafton. Åtminstone för alla som älskar pyttesmå gödselspridare och skogsmaskiner. Vi pratar förstås om modellutställningen i Linderöds sporthall.

LänkJulafton för modellnördar

ElLobo
5/6/14, 5:42 AM
#2

Modellutställning i Linderöd

Lördagen den 3 maj gick modellgänget i Skånes utställning av stapeln i idrottshallen på Linderöds skola.

Linderod01 1024I en hall fylld av traktormodeller, radiostyrda lastbilar, tekniklego, entreprenadmodeller, warhammer och en modulbana i N-skala, trängdes glada modellbyggare och besökare…

LänkModellutställning i Linderöd

LouiseKW
5/6/14, 6:57 AM
#3

Du är snäppet snabbare än mig, tänkte precis publicera länken om modellutställningen i Linderöd :P

https://nouw.com/%C3%A4pplecider

Sajtvärd på Modelljärnväg

ElLobo
5/6/14, 11:59 AM
#4

😉

LouiseKW
5/6/14, 8:56 PM
#5

Får vara snabbare nästa gång när sambon lägger upp sina artiklar på Skånska N :P haha

https://nouw.com/%C3%A4pplecider

Sajtvärd på Modelljärnväg

Upp till toppen
Annons: