N-skala

Modellkörning i Hellerup

2014-02-12 08:00 #0 av: LouiseKW

Den 7-9 februari var det modellkörning i Hellerup, Danmark för N-skala, men nytt för i år var att H0 var inbjudna och fått en del utav lokalen för sina moduler.

Jag och min sambo åkte dit med hans moduler, detta var min första riktiga modellträff. Jag har enbart varit med en frikörning/uppvisning på en hobbymässa i Kristianstad och en träff i Alnarp där nya medlemmar i Skånska N fick provköra sina nya moduler. Mycket spännande och det blev en hel del körning samt att jag testade på att sköta sambons station och mycket fotograferingar av dem olika modulerna.

Jag kommer gå igenom bilderna och sen publicera dem på min hemsida, alternativt kommer dem att publiceras på Skånska N's hemsida.

Nästa körning är Dreamtrack, men då åker min sambo själv och jag stannar hemma.

Någon som ska till Dreamtrack?

https://nouw.com/%C3%A4pplecider

Sajtvärd på Modelljärnväg

Anmäl
2014-02-18 01:01 #1 av: StefanW

Är Dreamtrack för tågentusiaster vad Dreamhack är för unga datanördar? Pågår det över flera dagar?

Stefan - Modellbyggare

 

Anmäl
2014-02-18 07:27 #2 av: LouiseKW

Ja, det kan man säga att det är.

Det är Modul Syd som håller i Dream-Track, det kommer att pågå i 3 dagar (13-16 mars) i Folket Hus i Norrahammar (1 mil söder om Jönköping). Öppet för publik den 15/3 mellan kl 10-15, kostnad för vuxna 50 kr och barn under 16 år 20 kr.

Jag kommer inte åka dit utan stanna hemma hos djuren medan min sambo ska dit med sina moduler.

https://nouw.com/%C3%A4pplecider

Sajtvärd på Modelljärnväg

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.