Allmänt

Vill du bli ny sajtvärd?

2014-10-01 08:00 #0 av: iFokus

Hej!

Den här sajten saknar aktiv sajtvärd. Om du är intresserad av att ta över som sajtvärd och utveckla sajten efter dina önskemål är du välkommen att ta kontakt med oss på iFokus. Berätta då gärna lite kort om dig själv och vad du skulle vilja göra med sajten i framtiden om vi låter dig bli värd.

Maila oss på info@ifokus.se så svarar vi så snabbt vi kan.

Vänliga hälsningar,
Killarna på iFokus

Anmäl
2015-01-16 09:39 #1 av: Taggeman

Hej Louise! Kul att se dig här igen, nu blev det fart på sidan igen.

Hoppas att intresset för MJ är kvar nu när allt har lugnat ner sig.

Välkommen tillbaka Taggeman. Glad

                         Medis på Fågelskådning iFokus

          🦅 ><> ><> ><> ><> (^I^)><> ><> ><> <>< 🦅

Anmäl
2015-01-16 10:59 #2 av: LouiseKW

Tack! 

Det har varit lite orolig i mitt förra förhållande sen i våras och inte kunnat vara aktiv alls. I början av december tog det slut och efter ett par röriga veckor är jag tillbaks igen :) 

Dock kommer jag inte aktivt pyssla med MJ på ett tag, men kommer kanske få tillbaks suget att börja pyssla igen till sommaren :)

https://nouw.com/%C3%A4pplecider

Sajtvärd på Modelljärnväg

Anmäl
2015-01-16 17:58 #3 av: kallepudas

Man kan ju pyssla lite smått & vädra åsikter & lösningar.

Är ju kul om det blir lite fart på denna sidan för ämnet modelljärnväg berör ju många & en väldans massa människor som varit i kontakt med modelljärnvägar så jag tycker att sidan varit lite tom men vi är ju så många medlemmar heller.....

Jag kommer att bidra med ett bygge som visserligen kommer att smygstartas så att säga men räknar med att innan sommaren fått fart på en byggtråd. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.