Allmänt

Butiker som säljer grejer till modelljärnväg

2015-01-11 22:27 #0 av: kallepudas

En tråd som kort & gott handlar om var vi handlar våra Mj-grejer och gärna någon sorts omdöme på helheten av butiken/webbutiken . 

Kanske rent av bild på det som inhandlats........ 

Anmäl
2015-01-11 22:33 #1 av: ElLobo

Bland länkarna på Modellbygge finns ett antal butiker inom MJ.

Anmäl
2015-01-11 23:01 #2 av: kallepudas

#1 Ja men dom länkarna leder ju ibland till i stort sett ett tomrum....som till exempel hobbycenters hemsida är ju lika intressant som svt:s gamla testbild...nu hade ju jag tänkt inom den närmaste tiden besöka hobbycenter i gbg för att kolla butiken & om dom har mycket grejer till min kommande anläggning då kanske jag kan rekommendera den butiken eller inte........www.mjhobby.se har ju en webbutik som fungerar att handla ifrån men jag har inte handlat där än men utbudet verkar rätt okej sedan tänkte jag att det är ju lättare om vi som är medlemmar här på modelljärnväg länkar här istället för på modellbygge även om jag är medlem där också..............men mj & modellbygge går ju lite hand i hand. 

Anmäl
2015-01-12 13:39 #3 av: LouiseKW

Förr handlade jag mycket via dom tyska sidorna. DM-toys bland annat. Har inte handlat så mycket hos dom svenska handlarna så har tyvärr dålig koll på det. 

https://nouw.com/%C3%A4pplecider

Sajtvärd på Modelljärnväg

Anmäl
2015-01-16 09:29 #4 av: Taggeman

Här en butik nära Stockholm  tar tolv minuter att åka till Stuvsta från Centralstation med pendeltåg (pendeltågen har 15min. trafik) sen 5min gångväg, Specialiserad på Märklin men har mycket mer att välja på. Här finns  uddautgåvor  o många olika målningar på lok o vagnar mycket att titta på .  http://www.trainshop.se/n/

                         Medis på Fågelskådning iFokus

          🦅 ><> ><> ><> ><> (^I^)><> ><> ><> <>< 🦅

Anmäl
2015-01-16 17:53 #5 av: kallepudas

#4 Har svårt för att besöka den butiken men det gick ju att beställa därifrån också....precis sådana butiker som jag ville ha tips på.LerKanonbra

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.