Allmänt

Roco prylar

2016-03-27 18:43 #0 av: taylor__lambert

Vet inte om detta är rätt plats, men jag har nu ett gäng lok, vagnar, rälsar och jag vet inte vad från Roco, vill sälja men vet inte riktigt vad jag kan få för dom. De är inte så mycket använda, har inte hunnit ta några bilder heller men en sån här har jag 

http://img.tradera.net/images/298/224081298_d10b1ede-0f0f-4fe7-ab39-f7e66bbb6333.jpg 

Har kollat på tradera och det verkar ju vara olika vad de kan gå för, men vad skulle vara utropspriset? Och hur många köper sånt här egentligen?

Sajtvärd på Hundparkour.ifokus & CockerSpaniel.iFokus

Underskatta aldrig värmen från en kall nos Hjärta

Anmäl
2016-04-09 01:02 #1 av: Taggeman

Tradera är nog rätt ställe att sälja modelljärnväg på.
Försök att få auktionen att sluta på en helgkväll då blir buden bättre när man kan sitta framför datorn o bjuda på slutet o inte ovanligt att priset blir mycket bättre på dom sista minutrarna.

Det finns många tokar som gillar sånt här tror att loket kan gå för mer än 1000kr.

Här en länk till sålda  Rc lok o ditt är speciellt målat om det är en Rc7 som gick i Blu X tågen, reserv tåg för X2000 om något gick sönder och då fick det här tågsättet rycka in i stället. Loken hade kraftigare motor o var uppväxlade för att kunna köra i 180km i tim.
 http://www.tradera.com/search?itemType=All&itemCondition=All&sellerType=All&sortBy=Relevance&priceRange=All&itemStatus=Ended&county=HelaSverige&q=lok+rc&queryScope=AllWordsAnyOrder&paging=&spage=1

                         Medis på Fågelskådning iFokus

          🦅 ><> ><> ><> ><> (^I^)><> ><> ><> <>< 🦅

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.